Zakaj bi zaupali meni?

Ko zavrtim film svojega življenja, se pravzaprav takoj zavem in začutim, da mi je življenje samo namenilo posebno poslanstvo. Da je bilo vse z namenom in da so se vse preizkušnje bolezni, ki sem jih doživela in preživela na lastni koži, zgodile s posebnim razlogom.

Očitno mi je bilo usojeno, da lahko pristno občutim in začutim bolezen ter nato delujem in pomagam drugim pri zdravljenju psihoz in drugih psihičnih težav (depresija, anksioznost, motnje hranjenja in podobno) ter pri skupni poti do ozdravitve, v katero srčno verjamem.

 
IMG_20210611_123922 (1).jpg

Meti Brus

Danes se popolnoma predajam prispevanju, deljenju, povezovanju in izobraževanju o psihičnih težavah s ciljem, da  sem čim več ljudem na voljo kot strokovni sogovornik, ki jih razume in pomaga.

 
1188213.jpg

Sem magistra biopsihologije, na dodiplomskem študiju biopsihologije na Univerzi na Primorskem sem bila zaradi izjemnih študijskih dosežkov prejemnica kadrovske štipendije Inštituta Andreja Marušiča. Poleg formalnega študijskega znanja sem si vedno želela spoznati delovanje in čustvovanje človeka iz čim več zornih kotov. V želji po holističnem pristopu, sem pridobila znanja iz številnih področjih, ki se mogoče na prvi hip zdijo nepovezana, a v resnici omogočajo neprecenljivo celostno obravnavo.

Na tečajih za klasično, športno in terapevtsko masažo doma in v tujini (Steiner Training Academy v Londonu) sem spoznala več kot le odzivanje vseh mišic v telesu😊, s tečajem angelske terapije in posledično znanjem uporabe angelskih in orakeljskih kart lahko tudi na ta način pomagam razvozlati specifične situacije, obenem mi pomaga tudi znanje reikija in nenazadnje opravljen tečaj za zdravljenje notranjega otroka. Vse se začne na začetku, pri sebi in v sebi. Ko pozdravimo otroka v sebi, samega sebe, svet okoli sebe spoznavamo (vidimo, občutimo) drugače.

»Vi me popolnoma razumete ...« Stavek, ki ga najraje slišim, ki me razveseli, a obenem predrami. Ja, zahvaljujoč drami v meni, bolezni, vem, kako je ... na sebi brusim bolezen in diamante uvidov delim, tako po človeški kot strokovni plati.

Rada delam z ljudmi in premagujem vse omejitve in predsodke. Vztrajnost, dobre komunikacijske veščine, empatija, mirnost, prepričljivost, strpnost, prilagodljivost, spoštovanje zdravja in neprecenljivosti človeških življenj mi omogoča živeti sebe in pomagati drugim. Vaših stisk se lotim z veliko energije, znam prisluhniti in slišati. Rada sledim načelu dati od sebe več kot se od mene pričakuje – sem vaša svetovalka, mentorica, tolažnica, motivatorka, prijateljica. Vedno si želim ustvariti celovito sliko in obenem ohraniti pozornost za vse podrobnosti, da pridemo do zaključkov, ki bodo osvetlili vašo pot do zdravega in pristnega stika s seboj.

Delo me neizmerno veseli in izpopolnjuje, v prostem času pa sem rada v stiku z naravo na sprehodih, kjer mi največkrat dela družbo moj pes, ali na kolesarjenju. Poleg ptičjega petja in žuborenja voda rada prisluhnem zvokom dobre glasbe in preberem zanimivo knjigo. Sprejela sem tudi izziv, ne samo brati temveč tudi zapisati - leta 2017 sem napisala svojo pesniško zbirko z naslovom V meni, ki je bila celo nominirana za najboljšo pesniško zbirko v samozaložbi v Sloveniji tistega leta in je na koncu zasedla tretje mesto.

Zavedam se, da je zdravljenje tek na dolge proge, evolucija in ne revolucija.

Zagotavljam oseben pristop, iskro v očeh, odprto srce in visoka etična načela.

Hvaležna za to poslanstvo obljubljam, da bom dala vse od sebe in skupaj z vami utirala pot novim ravnem življenjske radosti, užitka, ustvarjalnosti in medsebojne povezanosti.

Iskreno vaša,

Meti Brus

 

Možnost
Empatičnega
Temeljitega
Interaktivnega
 

Brušenja
Resničnosti
Upravljanja
Sveta misli, občutkov in čutenja

 

Kontakt

Pokličite me na telefonsko številko 068 942 142


ali mi pišite na email metybruskety@gmail.com

Vesela bom vašega klica, SMS-a ali emaila :)

Če vam je lažje, pa lahko tudi pustite sporočilo preko spodnjega kontaktnega obrazca.